Yococo
Meer beweging, meer verbinding, meer flow

Meer flow in je leven

Wil jij vrijheid voelen om helemaal voor jouw missie te gaan? Ben je er al achter dat nog harder werken of alles alleen doen, niet altijd de oplossing is? 

Er komt weer flow in je leven als je de verantwoordelijkheid neemt voor jezelf; fysiek, emotioneel en mentaal. Door jouw authenticiteit te ontdekken, te waarderen en je energie te bewaken, kan je echt stappen vooruit zetten. Daarbij ga je beter voor jezelf zorgen en verbeteren de relaties met de mensen om je heen.

Mijn achtergrond

Hoe meer ik mij verdiep in yoga, communicatie of de psyche, hoe meer verbindingen ik zie tussen deze gebieden. Ons lichaam slaat emoties en stress op als vastzittende energie. Hierdoor kan je lichamelijk of geestelijk vast komen te zitten en psychosomatische klachten krijgen als pijntjes, rug-/schouderklachten, vermoeidheid en hoofdpijn. Dat natuurlijk weer invloed heeft op wat je uitstraalt en communiceert! Met yoga en lichamelijk werk kan je vastzittende emoties en stress losmaken. Hierdoor ontstaat ruimte voor bewustwording over oorzaken achter de klachten. Die overtuigingen kunnen je tegenhouden om keuzes te maken. In mijn multidisciplinaire coach- en therapie-opleiding leer ik op een holistische manier te kijken naar het lichaam en de geest en met verschillende technieken onbewuste overtuigingen te veranderen.  

Ook keuzes maken?

Voel of weet jij dat je eigenlijk keuzes moet gaan maken? Ik help je graag met helderheid creëren. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.