Yococo
Meer beweging, meer verbinding, meer flow

Meer flow in je leven

Ben je moe van alle ballen hooghouden, emotioneel wiebelig of druk in je hoofd? Ons lichaam slaat emoties en stress op als vastzittende energie. Hierdoor kan je lichamelijk of geestelijk vast komen te zitten en psychosomatische klachten krijgen als pijntjes, rug-/schouderklachten, vermoeidheid en hoofdpijn. Dat heeft natuurlijk weer invloed op wat je uitstraalt en communiceert! Hoe zou het voor jou zijn om meer vertrouwen, verbinding en vrijheid te voelen?

Er komt weer flow in je leven als je de verantwoordelijkheid neemt voor jezelf; fysiek, emotioneel en mentaal. Door jouw authenticiteit te (her)ontdekken, te waarderen en je energie te bewaken, krijg je helder wat kloppend is voor jou. Dan kan je echt stappen vooruit zetten. Daarbij ga je beter voor jezelf zorgen en verbeteren de relaties met de mensen om je heen.

Hulp bij bewustwording

Vastzittende spanningen, emoties en stress losmaken kan bijvoorbeeld met yoga, aanrakingen of meer  energetisch werk. Hierdoor ontstaat ruimte voor bewustwording over oorzaken achter klachten. Vaak komen die met diepe overtuigingen die je ook tegenhouden om keuzes te maken. Geen keuzes maken is onbewust kiezen voor wachten op geluk en daarmee eigenlijk het verspillen van je tijd. Als coach help ik jou helder te krijgen wat voor jou klopt, wat je echt wilt en welke stappen je daarvoor wilt realiseren. Als multi-disciplinaire therapeut begeleid ik jou bij het loslaten van je beperkende overtuigingen uit je verleden. Een integrale body-mind aanpak werkt vaak op een goede manier confronterend en daarmee echt inzichtgevend en motiverend. Alleen praten of de boeken lezen raakt niet zo op alle lagen. 

Mijn achtergrond

Ik heb een master Communicatiewetenschap, waarbij je psychologie vooral inzet om mensen te overtuigen. In mijn yoga (500 RYT)- en 3-jarige multidisciplinaire coach- en therapie-opleidingen leerde ik op een holistische manier te kijken naar het lichaam en de geest. Met verschillende technieken kan je aan de slag in verschillende lagen om zo spanningen en zelf beperkende overtuigingen los te laten.

In mijn sessies kan ik gebruik maken van: 

 • Yoga- en meditatietechnieken: chakra's, lichaams- en ademwerk om energetisch in beweging te komen
 • Systemisch werk: inzichten door opstellingen van je lijf, familie, verlangens en meer 
 • Communicatie en NLP: weten wat je wil bereiken en daar zelfverzekerd voor gaan
 • Hypnose en Yoga Nidra: verbind je met een diep weten en je herstelkracht
 • Regressie- en reïncarnatietherapie: doorleef (onbewuste) oude pijnen om ze echt los te laten
 • Transactionele analyse en innerlijk kind werk: durf je (overlevings)overtuigingen te herzien
 • EMDR: door de scherpe randjes er af te halen kan je al veel meer berusten
 • Spiegelwerk (Present Child): alles wat jou raakt bij je kind/partner/collega vertelt iets over onszelf 
 • Geboorteverwerkingen: opstellingen en de Geboorte in kaart geven inzicht in gedrag van vandaag
 • Reiki (I&II), Access Bars-technieken, Thaise yogamasage: ontvangen en verwerken zonder woorden 
 • De natuur, mijn intuïtie en boerenverstand

Ook keuzes maken?

In een Persoonlijk Traject onderzoeken we samen wat wel en niet bij jou past. Voel of weet jij dat je eigenlijk keuzes moet maken? Ik help je graag met helderheid creëren. Maak een afspraak. Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Ervaringen van anderen

"Linda heeft een meer dan scherp opmerkingsvermogen en haar stem en manier van leiding geven geeft een buitengewoon veilig gevoel. Ze neemt niet over, maar laat geen ruimte voor twijfel of vluchtgedrag. Je laat je gewoon makkelijk door haar leiden en dat is voor mij lang niet vanzelfsprekend. De sessies gaan als een mes door de boter en past altijd perfect bij wat er mij speelt. "

"Ik vond jouw sessie fijn om mee te maken.
Wat ik prettig vond:
- jouw oprechte 100% aandacht voor mijn verhaal, zonder oordeel,
- jouw gemak, ik heb ervaren dat het niet persé op één manier 'goed' zou moeten zijn, linksom of rechtsom we komen er wel, dat gaf een veilig gevoel.
Prettig om ook op een gegeven moment uit m'n stoel te komen."

"Ik zou jou zeker aanbevelen om moeders een stapje verder te helpen.
Wat ik ervan mee heb genomen. Een stukje rust in hoe de hele bevalling en alles is gegaan. Dat ik er niet meer aan twijfel of ik het allemaal wel goed heb gedaan. Dat is toch wel heel fijn, realiseer ik me nu ik dit schrijf. Niet dat ik er dagelijks m'n twijfels over had, maar jeetje, het kon toch soms als sluimering nog heel zo nu en dan wel opkomen. Ik denk niet dat dat nu nog gaat gebeuren."

"Ik ervaarde de rust, de zekerheid, de blijheid wanneer ik naar mijzelf kan kijken zoals anderen mij zien. Linda begeleidde mij rustig door alle stappen, waardoor deze conclusie zich als 'als vanzelf' aandiende. Vervolgens kreeg ik alle ruimte dit inzicht volledig te laten indalen."